Succesverhalen 2017-05-26T12:04:02+00:00

De beleving vanuit onze klanten:

”Marco is alert en wijst me erop dat ik niet alleen in de training, maar juist ook in het dagelijkse leven een goede houding moet aannemen.”

– Ilse de Rooij (34 jaar) over haar ervaring met Personal trainer Marco Nijland

Lees meer

”Alles wordt besproken en in kleine stappen aangepast naar een voor mij optimaal totaalpakket.”

– Enna van Duinen (46 jaar) over haar ervaring met Personal Trainer Marco Nijland

Lees meer

Trainen met Marco heeft voor mij ondanks jarenlange trainingservaring in allerlei sporten, toch weer een nieuwe dimensie aan mijn sportbeleving gegeven.

– Jessica

Lees meer

”Mobiliteit, flexibiliteit, houding zijn nu de kernwoorden geworden en zijn voorwaarden voor de verdere training. Zonder Marco had ik deze inzichten nooit gekregen.

– Rick Brugts

Lees meer

“Leuke afwisselende trainingen. Je hebt soms niet eens het gevoel dat je aan het trainen bent, maar leuk aan het “spelen”, wat natuurlijk heel motiverend werkt als je niet zo heel erg van sporten houdt, zoals ik.”

– Roelinda Bos

Lees meer

“Als personal trainer is Patricia betrokken, enthousiast en motiverend. Ze heeft veel kennis en biedt fijne, pittige en op maat gemaakte
trainingen aan. Ze geeft je net dat zetje extra wat je nodig hebt.”

– Nicole van de Velde

Lees meer

“Ongelofelijk wat je in drie maanden kunt bereiken. Een veertiger die tot dan weinig heeft gesport en nu een actieve sporter is geworden. En fitter is dan ooit! Dat allemaal dankzij de personal training van Sieger.”

– Jan

Lees meer