Over ons 2017-04-25T13:07:13+00:00

Over ons

Wij geloven in samenwerken, verbinden, versterken, innovatie en specialiteit.

Daarom bestaat het Infinity Flow Team uit meerdere Personal Trainers met elk een eigen specialisme binnen het vakgebied.

We hebben trainers binnen de volgende vakgebieden:

  • Body Posture
  • Fitter Body
  • Medical Fitness
  • Pretty Body
  • Burnout@work

Waarom Infinity?

De betekenis van het woord Infinity is Oneindigheid.

Waarom Flow?

Een staat van ‘flow’ wordt geassocieerd met het streven om een bepaald doel te bereiken, Deze toestand wordt gerealiseerd als er sprake is van een optimale balans tussen de moeilijkheid van een taak en de specifieke vaardigheden van de persoon in kwestie. Iedereen kan  in de staat van ‘flow’ boven hun eigen kunnen uitstijgen en sneller leren en nieuwe inzichten verkrijgen.

Wij geloven

Wij geloven in het streven naar balans en stabiliteit in het breedste zin van het woord.
Daarom geloven we ook dat iedereen een ander pad daarin bewandeld.
Door bewust de leefstijl te wijzigen geloven wij dat daardoor de kwaliteit van leven verbeterd.

Infinity Flow

Infinity Flow is opgericht door Marco Nijland.
Al meer dan 18 jaar een veel gevraagde adviseur, vakdocent en personal trainer binnen de fitnessbranche.

Infinity Flow heeft een eigen begeleidingssysteem ontwikkeld om zo veilig en effectief mogelijk resultaat te halen. Deze verschillende beweegprotocollen zijn tot stand gekomen doormiddel van protocollen vanuit de National American Sports Medicine Personal Training, NASM Corrective Exercise, Fysiotherapie, ReHaboom, Institute of Motion, Functioneel Trainer, ACE Medical Fitness, CrossFit, Overgewicht en Obesitas Preventie Coach en Revalidatie

Blessurepreventie staat hoog bij hen in het vaandel. Waarbij er toch veel blessures zijn bij andere personal trainers, CrossFit, Grit en Boot Camp willen ze dat bij Infinity Flow zo laag mogelijk houden. Dat is 1 van de redenen waarom de trainingsprotocollen zo goed aan slaan bij de klanten.