Jan 2017-05-26T12:01:48+00:00

Jan

 

Jan over zijn ervaring met Personal trainer Sieger Oost

Ongelofelijk wat je in drie maanden kunt bereiken. Een veertiger die tot dan weinig heeft gesport en nu een actieve sporter is geworden. En fitter is dan ooit! Dat allemaal dankzij de personal training van Sieger.

Ik kwam bij Sieger om mijn conditie en algehele kracht te verbeteren. In het begin lag de nadruk vooral op circuits. Veel verschillende oefeningen. De combinatie van cardio en kracht. Als je dan ziet en voelt hoe snel je lichaam fitter wordt. En ook verandert! Bij mij veranderde toen ook het doel. Kracht. Het trainingsschema is aangepast en de nadruk is gelegd op krachttraining. Conditie houd ik inmiddels op peil met hardlopen. Iets wat ik hiervoor nooit had gedaan in verband met een knieblessure. Mede door de trainingen is deze blessure overwonnen. Sieger voelt precies aan wat je lichaam aan kan en zorgt ervoor dat je net een stapje verder gaat. Fysiek maar ook mentaal. Hij laat je je grenzen verleggen.

Wat ik vooral fijn vind tijdens de trainingen is de afwisseling in oefeningen. Door de variatie laat Sieger je ontdekken wat je leuk vindt. Je kunt je doel vaak op verschillende manieren bereiken. De invulling van de training past zich aan aan je voorkeuren, maar nooit zonder je doel uit het oog te verliezen. Zo heb ik bijvoorbeeld het boksen ontdekt. Dat is nu een vast onderdeel. Lekker stuk gaan tijdens het sparren aan het einde van de training.

Soms heb je net dat duwtje in de goede richting nodig. Je hebt een doel maar weet niet goed hoe die te bereiken. Ik kan niet anders zeggen dat personal training echt een aanrader is. Welk doel je ook hebt, het is een investering in lichaam en geest. Inmiddels ben ik zover dat ik straks zelfstandig verder ga, maar ik zal Sieger zeker inschakelen als ik hulp nodig heb bij nieuwe trainingsschema’s. En zo nu en dan een losse training voor de fun!

Sportieve groet,

Jan