Ilse de Rooij 2017-04-13T12:42:46+00:00

Ilse de Rooij 

Ilse de Rooij (34 jaar) over haar ervaring met Personal trainer Marco Nijland

“Tijdens de trainingen kijkt hij naar je bewegingen. Hoe je loopt, rent en staat bijvoorbeeld. Sta jij altijd op twee benen of hang jij net als ik wel eens op een kant, als je staat te praten bijvoorbeeld? Marco is alert en wijst me erop dat ik niet alleen in de training, maar juist ook in het dagelijkse leven een goede houding moet aannemen. Marco kijkt verder dan de trainingen zelf. Hij legt verbanden met mijn houding en past daar zijn oefeningen op aan. Hij daagt je uit om het maximale uit de training te halen. Tijdens de hele training is hij geconcentreerd en nauwlettend aanwezig. Alle spiergroepen komen tijdens de trainingen aan bod. Marco zorgt behalve voor de inhoud, ook voor de juiste begeleiding en motiviatie. Het is een heerlijk gevoel dat er iemand is die me helpt en coacht in het behalen van mijn doel.”